Дома > За нас >Нашиот тим

Нашиот тим

ЕНДИ МОРСКИ ТИМ


Shandong Power Industry And Trade Co., Ltd. е компанија специјализирана за истражување, развој, продажба и сервис на сидра за чамци, столпчиња за прицврстување, држачи за риболовни шипки, скали за чамци, волани, лиени шарки и друг морски хардвер и додатоци за јахти. Тој е сопственик наЕнди Маринбренд.


Тим за истражување и развој

ANDY MARINE може да прифати OEM&ODM проекти. Можеме да го фрлиме вашето лого на производот директно за време на производството. Тимот за истражување и развој се состои од пет лица, од кои секој има повеќе од десет години искуство во производство на поморски хардвер или одлеаноци од нерѓосувачки челик. Разговарајте за сопственото решение засновано на вашите барања и обезбедете целосно задоволство.

КК тим

Тимот за QC се состои од девет искусни вработени кои ќе спроведат строги процедури за тестирање на производите за да обезбедат одличен квалитет на производот. Квалификуваните производи по проверката ќе бидат спакувани со обвивка со меурчиња за да се спречи оштетување или гребнатини за време на транспортот.

Тим за продажба и услуги на клиентите

ANDY MARINE има професионален тим за продажба. Одговорете на сите прашања за производи за секој клиент заинтересиран за поморски хардвер. Тимот за услуги на клиентите има комплетен систем за услуги по продажбата. Доколку наидете на какви било прашања по добивањето на нашите производи, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Тимот за продажба и тимот за услуги на клиентите се составени од група динамични млади луѓе. Без разлика дали избирате тековен производ од нашиот каталог или барате инженерска помош за вашата апликација, можете да разговарате со нив за вашите потреби за купување и ќе ви биде овозможена внимателна услуга.

Ако сакате да знаете за производите за морски додатоци, ве молиме контактирајте не! Ние не сме само фабрика и добавувач, туку и ваш стратешки партнер и пријател!










We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept